Een stage bij Greenflex

Wie is Greenflex?

Greenflex building

In 2014 startte Piet Vangroenweghe het familiebedrijf opnieuw op in nauwe samenwerking met de fabriek in Maleisië. Door de opening van ons nieuw distributiecentrum in Roeselare zijn de verkoop, logistiek en R&D activiteiten opnieuw in België gesitueerd. Onze nieuwe distributie hub laat ons toe om snel te leveren aan onze klanten die momenteel in meer dan 35 landen gevestigd zijn.

Naarmate Greenflex in de loop der jaren groeide, groeide ook ons productengamma en onze expertise. Ons team heeft nieuwe innovatieve producten omarmd om het productieproces van onze klanten te verbeteren.

Tegenwoordig bieden wij een breed gamma aan industriële voedselverpakkingen aan klanten over de hele wereld. Onze producten zijn toepasbaar in verschillende industrieën waaronder vlees, gevogelte, bier, kaas, enz.

Een stage bij Greenflex

Bij Greenflex werken we als een dynamisch team. Wij geloven dat we studenten de kans moeten geven om zichzelf te ontdekken. Daarom zetten wij volop in op studenten om ons te ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. Een stagiair van Greenflex krijgt de kans om de branche te leren kennen en zijn/haar talenten te ontdekken. Op die manier kun je je ervaring binnen het bedrijfsleven verbreden en kun je jezelf ontwikkelen met de volledige steun van ons team.

Innovatie en out-of-the-box oplossingen zijn cruciaal in ons Greenflex DNA. Wij zijn ervan overtuigd dat om dit te bereiken een geweldige werkomgeving essentieel is. Daarom kiezen we bij Greenflex voor een open werksfeer, waar “work hard, play hard” ons motto is.

Ben jij van het juiste vlees gesneden? Bekijk dan hieronder onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Ervaringen bij Greenflex

Simon Landsheere
Simon LandsheereAll-round
Read More
Ik had de kans om naar de IFFA beurs toe te werken. Als stagiair stond ik 6 dagen op de stand van Greenflex, wat me veel internationale exposure gaf.
Matthijs De Lombaerde
Matthijs De LombaerdeSales & Marketing
Read More
Bij Greenflex kreeg ik de kans om in contact te komen met veel verschillende en internationale aspecten van het bedrijfsleven. Klik op mijn naam om meer te lezen.
Olivier Duyvejonck
Olivier DuyvejonckSales & Marketing
Read More
Bij Greenflex ben je niet zomaar een stagiair. Je maakt deel uit van een dynamisch team met een open mind set in een zeer internationale omgeving. Klik op mijn naam voor meer informatie.

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden meer!