Greenflex neemt deel aan Agrofood (Nigeria)!

De 6de editie van Agrofood Nigeria

Greenflex is de afgelopen decennia over de hele wereld actief geweest. Maar nu de consumentenmarkt in West- en Oost-Afrika zich begint uit te breiden, willen we onze knowhow ook op de Afrikaanse markt introduceren. In samenwerking met Flanders Investment and Trade stellen we onze producten voor op West-Afrika’s toonaangevende beurs rond verpakkingen & ingrediënten! Van 26 tot 28 oktober 2021 nemen we deel aan de 6de internationale vakbeurs van Nigeria Agrofood.

Wereldwijde technologieleiders zullen aangepaste technologieën en oplossingen voor de Nigeriaanse en WestAfrikaanse markt tonen aan meer dan tweeduizend gespecialiseerde vakbezoekers op het gebied van landbouw, voedselverwerking, ingrediënten, kunststoffen, drukwerk en verpakkingen. De tentoonstelling wordt aangevuld met een 3-daagse conferentie van topniveau met meer dan 40 Nigeriaanse en Europese experts.

Agrofood & Plastprintpack Nigeria 2021 is er helemaal klaar voor om een groot internationaal evenement te worden. Eind juli 2021 hebben exposanten uit 14 landen zich geregistreerd, en er komen er nog meer bij. Ze zijn afkomstig uit België, Duitsland, India, Italië, Libanon, Nigeria, Portugal, Saoedi-Arabië, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland, Tunesië, Turkije en de VS.

Find us there!

Interesse om Agrofood bij te wonen en kennis te maken met Greenflex? Klik dan op onderstaande link om u als bezoeker te registreren en uw ticket te bemachtigen! 

Bent u niet in de gelegenheid om de beurs bij te wonen? Bekijk dan onze website en neem contact met ons op voor al uw vragen!

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden meer!