Greenflex neemt deel aan Packcontact 2021 (België)!

Where the packaging and food industry meet!

Greenflex is aanwezig op de derde editie van Packcontact, een uniek netwerkevenement voor zowel de voedings- als de verpakkingsindustrie. De beurs vindt plaats op 22 en 23 september 2021 in Kortrijk Expo. U kunt ons vinden op stand 53.

Packcontact richt zich dit jaar op innovatie in de voedingsmarkt. Aangezien verpakkingen uiterst belangrijk zijn om uw producten op een kwalitatieve manier bij de consument te brengen, wil Greenflex zijn verpakkingsoplossingen voorstellen aan de bezoekers van Packcontact. Tijdens deze beurs zal u kunnen ontdekken welke uitdagingen er vandaag de dag zijn op het gebied van voedselverpakkingen en hoe Greenflex hier een oplossing voor biedt.

Volgens Piet Vangroenweghe is duurzaamheid een grote uitdaging in de verpakkingsindustrie. Wij bij Greenflex erkennen deze problemen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Onze bijna energie-neutrale hub in Roeselare en onze duurzame verpakkingsoplossingen zijn stappen in de goede richting.  Greenflex biedt een brede waaier aan duurzame verpakkingsoplossingen voor voedingsmiddelen die het plastic component in uw verpakking tot 80% vermindert. Geïnteresseerd in onze producten? Kom er meer over te weten op onze website of op de Packcontact beurs. 

Duurzaamheid is een grote uitdaging in de verpakkingsindustrie. Wij bij Greenflex erkennen deze problemen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Onze bijna energie-neutrale hub in Roeselare en onze duurzame verpakkingsoplossingen zijn stappen in de goede richting.

Piet Vangroenweghe, Managing Director Greenflex

Meet us there!

Interesse om ons te ontmoeten op Packcontact? Klik op de link hieronder om een afspraak te maken of registreer u gratis als bezoeker!

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden meer!