Wat is de PaperSeal?

Introductie

Bij Greenflex zijn we continu op zoek naar nieuwe producten en een verbeterde dienstverlening. Daarnaast willen we bij ook bijdragen aan een duurzamere samenleving. Daarom introduceren we graag onze nieuwe duurzame verpakkingsoplossingen die inspelen op de economie van morgen. Deze oplossingen zullen ervoor zorgen dat u de trend van duurzame verpakkingen niet mist.

In dit bericht laten we u kennismaken met de PaperSeal® door u een beter beeld te geven van het productieproces en de manier waarop u het kunt gebruiken.

PaperSeal Slice

Wat is de PaperSeal?

Paperseal is een revolutionaire tray die gemaakt is van voorgesneden karton en een beschermende plastic folie. Die laatste kan gemakkelijk van de verpakking worden verwijderd, wat het recyclingproces verbetert. In vergelijking met traditionele trays, kunt u met de Paperseal de plastic component met ongeveer 80% verminderen.

Het unieke aan de Paperseal is dat het karton uit 1 stuk gemaakt is, wat heel wat voordelen biedt. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat er absoluut geen kans is op lekkages, wat de houdbaarheid van uw producten ten goede komt. De verpakkingsmogelijkheden zijn een Top Seal, Modified Atmosphere (MAP) of Vacuum Skin.

De Paperseal beschikt over een exclusief lasproces, dat voor een perfecte sealing zorgt. Bovendien is het mogelijk om het gehele oppervlak van het bakje zowel vanbinnen als vanbuiten aan te passen. Dit bevordert een 360-graden premium branding die perfect voldoet aan de eisen van klantgerichtheid. Ten slotte kan de Paperseal gemakkelijk gestapeld worden, wat efficiënt transport toelaat.

Waarom is de PaperSeal® belangrijk?

We moeten allemaal bijdragen aan een betere toekomst. In dit kader biedt Greenflex haar klanten nu een alternatief voor de huidige (MAP en VSP) plastic trays. Het is een milieuvriendelijk product dat ook bijdraagt tot een langere houdbaarheid, wat leidt tot minder voedselverspilling. Dit innovatieve product ondersteunt de algemene richting van de Green Deal en de EU. Bovendien verandert het klantgedrag en zoeken consumenten steeds vaker alternatieven voor plastic verpakkingen. Door de PaperSeal® aan te bieden, zorgen we ervoor dat u de trend van duurzame voedselverpakkingen niet mist.

Productieproces van de PaperSeal®

Voorbeelden van de PaperSeal®

In het kort

PaperSeal® is de enige kartonnen tray die uit 1 stuk is gemaakt. Deze kan u helpen bij de uitbouw van een nieuw systeem die de mogelijkheden vergroot om MAP- en VSP-plastic trays te vervangen door middel van karton en een beschermende plastic folie te combineren. Deze recyclebare verpakking geeft je de mogelijkheid om naamsbekendheid op te bouwen, plastic met 80% te verminderen en de houdbaarheid van je product te verlengen. Bezoek onze productpagina of neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame voedselverpakkingen.

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden meer!