Greenflex logo
Search
Close this search box.

Greenflex neemt deel aan Empack NL 2024!

Empack 2024 Gorinchem

Greenflex neemt deel aan Empack 2024! De verpakkingbeurs telt meer dan 250 bedrijven die informatie en baanbrekende trends uitwisselen. Greenflex zal gedurende drie dagen aanwezig zijn om hun duurzame verpakkingen voor te stellen. Centraal staat de PaperSeal®, een revolutionaire schaal die gemaakt is uit een voorgesneden karton met daarop een beschermende PE folie. Daarnaast stellen wij de SlimFresh®, SliceFresh®, PaperSeal® Cook & PaperSeal® Shape voor. Neem alvast een kijkje op onze productpagina.

Wilt u meer informatie? Bezoek de website van Empack voor een korte kennismaking of contacteer ons voor een afspraak.

Genomineerd voor de Empack Innovation Award

De PaperSeal® Shape is genomineerd voor de Empack Innovation Award!

De innovatieve PaperSeal® Shape is een ronde schaal gemaakt van karton en een liner waarbij een gemodificeerde atmosfeer wordt gebruikt om de houdbaarheid van het product te behouden. De PaperSeal® Shape bevat tot 90% minder plastic in vergelijking met standaard plastic schalen. De schaal biedt een grote stevigheid dankzij het gebruik van dubbelvoudig karton in de sealingrand en is ideaal voor hoogwaardige grafische bedrukking, zowel op het binnen- als het buitenoppervlak. Bovendien zijn de trays volledig compatibel met de 4evergreen richtlijnen. Of de consument nu handmatig het papier van het karton scheidt of niet, de kartonnen fractie zal altijd perfect gerecycleerd worden. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Geeft u onze PaperSeal® Shape een kans? Bestel vandaag nog gratis stalen!

Bezoek ons

Geïnteresseerd om Empack bij te wonen en meer te weten te komen over Greenflex en onze kartonnen verpakkingen? Klik dan op onderstaande link om u als bezoeker te registreren en uw ticket te bemachtigen! 

Bent u niet in de gelegenheid om de beurs bij te wonen? Bezoek dan onze website en contacteer ons voor al uw vragen!

Op zoek naar verpakkingsoplossingen voor uw product?

Ontdek de mogelijkheden!