Greenflex logo

Blog

Beurs

Greenflex neemt deel aan Empack (Gent) !

Greenflex is aanwezig op Empack, het belangrijkste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie met meer dan 150 verpakkingsbedrijven. Daarnaast presenteren wij de SlimFresh®, SliceFresh®, PaperSeal® Cook & PaperSeal® Kirigami.

Bekijk meer
Elastisch Koord

Wat is Elastisch Koord

Elastische twijndraad is ideaal voor het afbinden of inbinden van vele soorten vlees. Het is bestemd voor gebraden kip en kalkoen, maar ook voor hammen. Het garen bestaat volledig uit voedselveilige garens en één of meer rubberen draden. U kunt het garen in de oven gebruiken omdat het zeer stevig en hittebestendig is.

Bekijk meer
Rolls
Over Greenflex

Wie is Greenflex

Greenflex is een Belgische fabrikant en verdeler van textiel verpakkingsproducten voor de voedingsindustrie. Onze roots gaan terug tot 1981 toen we in België startten met de productie van netten. Aanvankelijk werd ons gaas gebruikt in de boomkwekerijsector waar het gebruikt werd om de kluiten te verpakken voor transport.

Bekijk meer
Greenflex banner textile packaging solutions
Netten voor vlees

Wat is het voorgenomen gebruik van vleesnetten?

Greenflex heeft een studie laten uitvoeren door de KU Leuven om het beoogde gebruik van onze verschillende soorten vleesnetten te onderzoeken. Het voorgenomen gebruik van vleesnetten is het vormen en modelleren van vlees en gevogelte tijdens de vleesverwerking.

Bekijk meer
Duurzaamheid

Hoe Greenflex bijdraagt aan de SDG’s

Greenflex ondersteunt de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties als een vitaal kader voor collectieve actie en invloed op de systemische problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd. We hebben 6 cruciale SDG’s geïdentificeerd.

Bekijk meer
Duurzame verpakkingen

Wat is de PaperSeal® cook?

In tegenstelling tot de traditionele PaperSeal® tray, kan de PaperSeal® Cook van de koelkast of vriezer naar de magnetron of oven worden meegenomen. Een speciale liner gecombineerd met een bijzonder karton en vernis/inkt bieden verschillende oplossingen voor verschillende soorten producten.

Bekijk meer

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden net dat tikkeltje meer!