Blog

Rolls
Over Greenflex

Wie is Greenflex

Greenflex is een Belgische fabrikant en verdeler van textiel verpakkingsproducten voor de voedingsindustrie. Onze roots gaan terug tot 1981 toen we in België startten met de productie van netten. Aanvankelijk werd ons gaas gebruikt in de boomkwekerijsector waar het gebruikt werd om de kluiten te verpakken voor transport.

Bekijk meer
Greenflex banner textile packaging solutions
Meat Netting

Wat is het voorgenomen gebruik van vleesnetten?

Greenflex heeft een studie laten uitvoeren door de KU Leuven om het beoogde gebruik van onze verschillende soorten vleesnetten te onderzoeken. Het voorgenomen gebruik van vleesnetten is het vormen en modelleren van vlees en gevogelte tijdens de vleesverwerking.

Bekijk meer
Duurzaamheid

Hoe Greenflex bijdraagt aan de SDG’s

Greenflex ondersteunt de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties als een vitaal kader voor collectieve actie en invloed op de systemische problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd. We hebben 6 cruciale SDG’s geïdentificeerd.

Bekijk meer
Duurzame verpakkingen

Wat is de PaperSeal® cook?

In tegenstelling tot de traditionele PaperSeal® tray, kan de PaperSeal® Cook van de koelkast of vriezer naar de magnetron of oven worden meegenomen. Een speciale liner gecombineerd met een bijzonder karton en vernis/inkt bieden verschillende oplossingen voor verschillende soorten producten.

Bekijk meer
Stabiliteitsnet
Stabiliteitsnet

Hoe kiest u het juiste stabiliteitsnet?

Wij bij Greenflex krijgen vaak de vraag waarom er specifieke soorten netten bestaan en hoe u het juiste stabiliteitsnet voor uw product kunt kiezen. Wij bieden 10 verschillende soorten stabiliteitsnetten aan.

Bekijk meer
Internship
Stage

Een stage bij Greenflex

Bij Greenflex werken we als een dynamisch team. Wij geloven dat we studenten de kans moeten geven om zichzelf te ontdekken. Daarom zetten wij volop in op studenten om ons te ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk meer

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden net dat tikkeltje meer!