greenflex-positief-no-baseline 1
Search
Close this search box.

Kartonverpakkingen

Onze kartonnen verpakkingen zijn ontworpen om zowel uw producten te laten opvallen als plastic gebruik te verminderen. Of het nu vlees, vis, kant-en-klare maaltijden of verse groenten en fruit betreft, wij bieden duurzame oplossingen van hoge kwaliteit die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Aanbod

SlimFresh®

SlimFresh® bestaat uit karton met een dunne folie waarop een skinfilm wordt aangebracht, wat resulteert in een langere houdbaarheid van uw product en een optimale zichtbaarheid in de winkelrekken.

SliceFresh®

Dit is een MAP-variant van SlimFresh®️, vervaardigd uit karton en een dunne folie, specifiek ontworpen voor het verpakken van sneetjes, met behoud van maximale exposure in de schappen.

PaperSeal®

Ontdek onze waaier aan PaperSeal®️ schalen (MAP, Skin, ovenbestendig,.. ) die zowel 80-90% minder plastic bevatten en recycleerbaar zijn als een hoogstaande kwaliteit en houdbaarheid voorzien. 

Paper2Skin®

Paper2Skin verbetert uw merkuitstraling en zorgt voor een moeiteloze opening van de verpakking. De sneetjes zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden ondanks de skin verpakking.

Pressed Board Trays®

Pressed board trays bieden een ecovriendelijk en voordelig alternatief voor CPET- en PP plastic schalen, vervaardigd uit karton met diverse printmogelijkheden.

ProducePack™ Punnet

ProducePack™ Punnet biedt een duurzaam alternatief voor traditionele topseal fruit- en groenteverpakkingen, vervaardigd uit gerecycleerd karton, waarmee u zich kunt onderscheiden in het schap.

OVER GREENFLEX

In vijf stappen naar succes

1. Ontdek ons gamma

Ontdek ons breed gamma aan duurzame verpakkingsformaten op onze website of samen met het Greenflex team.
Groot aanbod icon

2. Specificaties

Bepaal de specificaties op basis van uw machines, uw product, het gewenste volume en de datum van uw lancering.
offerte-icon

3. Offerte

Na ontvangst van de specificaties zal Greenflex de juiste oplossing voor uw bedrijf vinden en een offerte voor u opstellen.

4. Prototype

Na uw goedkeuring van de offerte kunnen we kijken of we een prototype kunnen regelen op basis van uw eisen en grafische behoeften. 

5. Lancering

Ontdek de mogelijkheden van uw machines en pas aan waar nodig. Na uw definitieve goedkeuring is uw product klaar om gelanceerd te worden.
Kartonnen verpakking

Wat is SlimFresh?

De SlimFresh bestaat uit een plat karton, een dunne folie met hoge barrière en een vacuüm skinfolie en biedt verschillende voordelen.

Lees bericht

Op zoek naar de juiste verpakking voor uw product?

Scroll naar boven