greenflex-positief-no-baseline 1
Search
Close this search box.

Paper2Skin®

De Paper2Skin®, ontworpen en gepatenteerd door Mondini, maakt gebruik van unieke en innovatieve skintechnologie die de klassieke slice verpakkingen naar een hoger niveau tilt.

De nauwe aansluiting van de folie verlengt de houdbaarheid van het product en reduceert het transport volume tot 40%. Daarbovenop zijn de plakjes gemakkelijk te scheiden door de consument en de visuele mogelijkheden eindeloos.

De Paper2Skin® is een duurzame verpakking die PEFC/FSC gecertificeerd is en aanzienlijk minder plastic bevat.

Unieke en innovatieve skinverpakking

Presenteer uw merk als nooit tevoren met de eindeloze printmogelijkheden. Van levendige kleuren tot ingewikkelde ontwerpen, Paper2Skin verbetert uw branding en communicatiestrategieën.

Dankzij het innovatieve ontwerp zijn de plakjes gemakkelijk van elkaar te scheiden, waardoor consumentenfrustraties worden voorkomen. Bovendien vereenvoudigt het verpakkingsproces, wat resulteert in een toename van productiviteit en efficiëntie.

 

Voordelen van Paper2Skin®

Duurzaamheid

Innovatief materiaal met aanzienlijk minder plastic. Het karton is FSC/PEFC gecertificeerd. Recycleer de verpakking volledig in papier.

Comfort

De verpakking is gemakkelijk te openen en de plakjes zijn eenvoudig van elkaar te scheiden. Vermijdt frustratie bij de consument. 

Krachtige branding

Door het papier met laser te snijden, kunnen we vensters creëren in verschillende vormen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met het volledig bedrukbare karton.

Minder werk, hogere productiviteit

Zonder menselijke handelingen produceren met een all-in-one oplossing. 

Karakteristieken

In de praktijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw product?

Scroll naar boven