greenflex-positief-no-baseline 1
Search
Close this search box.

PaperSeal®

De PaperSeal®, ontworpen en gepatenteerd door Mondini en Graphic Packaging International, is een revolutionaire tray gemaakt van op maat gesneden karton en een beschermende barrièrefolie.

Deze duurzame verpakking is perfect recycleerbaar door de gemakkelijke verwijderbaarheid van de plasticfolie. Daarenboven vermindert het gebruik van plastic met maar liefst 80 tot 90% in vergelijking met traditionele plastic schalen. Dit terwijl de kwaliteit behouden blijft.

Alternatief voor MAP en plastic skin trays

PaperSeal® biedt een waaier aan innovatieve oplossingen voor duurzame voedselverpakkingen die geschikt zijn voor zowel skin, MAP als topseal toepassingen.

Naast een aanzienlijke vermindering van plastic, wordt het karton ook nog eens geproduceerd uit duurzame bossen. Bovendien zijn de schalen volledig compatibel met de 4evergreen richtlijnen. Als de consument handmatig het plastic van het karton scheidt of niet, deze duurzame verpakking zal altijd perfect gerecycleerd worden. 

Dankzij de unieke constructie met een sealrand die uit één stuk bestaat, minimaliseren onze PaperSeal®-verpakkingen het risico op lekkages, waardoor uw producten gegarandeerd vers blijven en voedselverspilling tegengegaan wordt. Kies voor PaperSeal® en omarm een groenere toekomst voor voedselverpakkingen.

PaperSeal®

Producttypes

PaperSeal® MAP

PaperSeal® Skin

PaperSeal® Slice

PaperSeal® Cook

PaperSeal® Shape

PaperSeal® Wedge

Voordelen van PaperSeal®

Productpresentatie

Laat uw product opvallen in de winkelrekken met een volledig bedrukbaar karton.

Consumentbewust

De materialen zijn perfect van elkaar te scheiden waardoor de klant plastic & karton perfect kan recycleren.

Recycleren

De PaperSeal® zorgt voor een plasticreductie tot wel 90% en is compatibel met de 4evergreen Design4Recycling richtlijnen.

kwaliteit-icon

Houdbaarheid

PaperSeal® garandeert dezelfde houdbaarheid als met traditionele plasticverpakkingen voor MAP of SKIN.

Karakteristieken

In de praktijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw product?

Scroll naar boven