greenflex-positief-no-baseline 1
Search
Close this search box.

SlimFresh®

De SlimFresh®️, designed en gepatenteerd door Mondini, bestaat uit plat karton, een dunne folie met hoge barrière en een vacuüm skinfolie, die fungeert als een onzichtbare tweede huid rondom het product.

Dankzij de nauwe aansluiting van de folie en het gebrek aan zuurstof voorkomt SlimFresh®️ lekkage, verlengt het de houdbaarheid zonder enige toevoegingen, vermindert het voedselverspilling en behoudt het de kwaliteit van het product.

SlimFresh®️ verpakking is 100% recycleerbaar: dankzij het “easysplit pre-cut” hoekje kan het karton eenvoudig van het plastic gescheiden worden. Slimfresh®️ draagt duurzaamheid hoog in het vaandel.

Innovatief en milieuvriendelijke skinverpakking

De skinverpakking biedt de mogelijkheid om de houdbaarheid van het voedsel te verlengen in vergelijking met MAP-verpakkingen. 

Daarnaast is deze SlimFresh-verpakking een geweldig reclamemiddel vanwege het volledig bedrukbare karton (in maximaal 4 kleuren, CMYK), terwijl folie en karton perfect van elkaar te scheiden zijn met behulp van het “easysplit pre-cut” hoekje.

Voordelen van SlimFresh®

kwaliteit-icon

Productpresentatie

Laat uw product opvallen in de winkelrekken met een volledig bedrukbaar karton. Het karton is volledig aanpasbaar aan uw wensen.

Recyclage

De materialen zijn perfect van elkaar te scheiden waardoor de klant plastic & karton perfect kan recycleren.

Logistiek

De slanke verpakking zorgt dat u meer producten per verpakking kan transporteren én meer producten per vrachtwagen.

Langere shelf-life

Deze skinverpakking zorgt ervoor dat de houdbaarheid van het voedsel langer is. Zo kunnen we een langere versheid garanderen. 

Karakteristieken

In de praktijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw product?

Scroll naar boven