Greenflex logo

Greenflex neemt deel aan Empack (Gent) !

Empack 2022 Gent

Greenflex neemt deel aan Empack 2022! De verpakkingbeurs telt meer dan 150 bedrijven die informatie en baanbrekende trends uitwisselen. Greenflex zal gedurende twee dagen aanwezig zijn om hun milieuvriendelijke verpakkingen voor te stellen. Centraal staat de traditionele PaperSeal®, een revolutionaire tray die gemaakt is uit een voorgesneden karton met daarop een beschermende PE folie. Daarnaast stellen wij de SlimFresh®, SliceFresh®, PaperSeal® Cook & PaperSeal® Kirigami voor. Neem alvast een kijkje op onze productpagina.

Wilt u meer informatie? Bezoek de website van Empack voor een korte kennismaking of contacteer ons voor een afspraak.

Genomineerd voor de Empack Innovation Award

PaperSeal® Cook is geselecteerd voor een innovatieprijs!

Greenflex is de trotse verdeler van PaperSeal® cook, dat geselecteerd werd voor de Empack Belgium Innovation Award. Graphic Packaging International, LLC en G.Mondini hebben een vezelgebaseerde ovenschaal ontwikkeld die gebruik maakt van een hittebestendige liner.

De liner kan gemakkelijk van het karton worden gescheiden, zodat het karton voor 100% kan worden gerecycleerd. PaperSeal Cook wordt door GB Bernucci verwerkt en is op de Benelux-markt verkrijgbaar via Greenflex.

Wij nodigen u uit om voor ons product te stemmen door op de onderstaande link te klikken.

Bezoek ons ter plaatse!

Interesse om Empack bij te wonen en kennis te maken met Greenflex en onze paperboard verpakkingen? Klik dan op onderstaande link om u als bezoeker te registreren en uw ticket te bemachtigen! 

Bent u niet in de gelegenheid om de beurs bij te wonen? Bekijk dan onze website en neem contact met ons op voor al uw vragen!

Op zoek naar verpakkingsoplossingen voor uw product?

Ontdek de mogelijkheden!