Greenflex logo

IFFA 2022 – Waar traditie, innovatie en Greenflex elkaar ontmoeten!

Introductie

“Eindelijk kan de sector weer eens bij elkaar komen.” Van 14 tot 19 mei genoot de wereldwijde vlees- en proteïnesector van alle opportuniteiten op de nr. 1 beurs voor de vleesindustrie. Zes bruisende dagen van netwerken, het bespreken van innovaties en zaken doen tussen bijna 50.000 bezoekers en 860 exposanten. Greenflex is zeer tevreden over de bijeenkomst van de sector, die in lijn was met de driejarige innovatiecyclus van de sector.

De sfeer tijdens IFFA 2022 was fantastisch. Nationale en internationale bezoekers waren enthousiast over de ontwikkelingen en hebben in veel gevallen concrete plannen in de maak. De vreugde om elkaar eindelijk weer eens persoonlijk te ontmoeten zorgde voor een interessante beurs."

IFFA 2022 in cijfers

0
Dagen
0 K
Bezoekers
0
Exposanten
0 %
Buitenlandse exposanten

Greenflex op Iffa 2022

Op de IFFA kon Greenflex laten zien dat we zowel traditioneel als creatief zijn. Een gloednieuw standontwerp bood tal van mogelijkheden voor educatieve en consultatieve sessies, waaronder een dynamische dialoog tussen onze experts, distributeurs en klanten. Zij hadden verschillende ideeën waarmee Greenflex zo snel mogelijk aan de slag wil.

De ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie waren in lijn met de slogan: “Zoveel als nodig, zo weinig mogelijk.” De markt concentreerde zich dan ook op hernieuwbare grondstoffen naast herbruikbaarheid: biogebaseerde verpakkingen als alternatief voor kunststof vervaardigd uit fossiele grondstoffen spreken van een meer ecologisch verantwoorde toekomst. De duurzame verpakkingen van Greenflex spelen volledig in op deze trend.

Vooral onze stabiliteitsnetten, kousnetten en exclusieve netten vielen in de smaak. Wilt u meer weten over de producten die Greenflex te bieden heeft? Download dan hier onze brochure. Daarnaast was de IFFA de perfecte gelegenheid om onze nieuwe bedrijfsvideo te laten zien. Bekijk hem op ons YouTube kanaal.  

Heb je de kans niet gehad om ons te ontmoeten op IFFA 2022?

Op zoek naar verpakkingsoplossingen voor uw product?

Ontdek de mogelijkheden!