greenflex-positief-no-baseline 1
Search
Close this search box.

Punnet Trays™

ProducePack™ Punnet trays, ontworpen en gepatenteerd door Graphic Packaging International, zijn gemaakt van hernieuwbaar karton en bieden een duurzaam alternatief voor PP en APET trays.

Deze verpakkingen worden vooral gebruikt voor vers fruit en groenten.

Innovatief kartongebaseerd alternatief voor plastic punnets

ProducePack™ Punnet onderscheidt zich door zijn  zichtbaarheid in de winkelrekken en duurzaamheid, met de mogelijkheid tot een plasticvermindering van maximaal 100% indien er geen barrièrecoating nodig is.

Met ProducePack™ Punnet behoudt u uw productie-efficiëntie, omdat deze schalen net zo snel gesealed kunnen worden als traditionele plastic punnets.

Voordelen van ProducePack™ Punnet

Duurzaamheid

Deze duurzame verpakking kan een plasticreductie tot 100% bereiken (als een barrièrecoating niet nodig is). Het karton wordt gemaakt van hernieuwbare vezels. 

Consumentervaring

De ProducePack™ Punnet voldoet aan de consumentenvraag tot betere hygiëne. De mogelijkheid tot eigen ontwerp zorgt voor een opvallende aantrekkingskracht in de winkelrekken.

Houdbaarheid

De ProducePack™ Punnet biedt dezelfde houdbaarheid als traditionele trays. Hierdoor wordt minder voedsel verspild.

Operationele efficiëntie

Een ProducePack™ Punnet kan geseald worden met dezelfde snelheid als traditionele plastic punnets. Beschikbaar in alle gangbare formaten en geschikt voor diverse toepassingen. 

Karakteristieken

In de praktijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw product?

Scroll naar boven