Onze stockinettes gebruiken als marketingtool voor uw merk!

Introductie

Karkassen raken vaak beschadigd tijdens het transport. Een stockinette helpt om deze in perfecte staat te houden. Bovendien helpt het om de rode kleur en het gewicht van het karkas te behouden

Naast de bescherming van de kleur en het gewicht van uw karkassen, kunnen stockinettes ook worden gebruikt als een marketingtool. Greenflex biedt branded stockinettes aan in meerdere kleuren bedrukt met uw logo. Bekijk hieronder wat uw mogelijkheden zijn om uw naambekendheid te vergroten door gebruik te maken van onze stockinettes.

Stockinettes met logo

Stockinettes bedrukt met uw logo

De stockinettes zijn gemaakt van katoen of polyester en zijn verkrijgbaar in voorgesneden stukken (= premium print) of op rollen (= standaard print). Katoenen stcockinettes zijn verkrijgbaar in wit, zwart, rood, blauw, groen en geel, terwijl de polyester stockinettes kunnen worden ontworpen in wit of zwart.

Wat de voorgesneden stukken betreft, worden de stockinettes eerst genaaid en gesneden voordat uw logo één voor één op de stof wordt gedrukt. Wij kunnen maximum 3 verschillende kleuren in uw logo mengen, maar wij raden u aan 2 kleuren te kiezen voor een hoge kleurenkwaliteit. Uw logo kan op elke positie worden gedrukt.

Een bijkomend voordeel van voorgesneden stukken is de mogelijkheid tot premium bedrukking. Dit zorgt ervoor dat uw logo niet uitrekt wanneer het over het karkas wordt getrokken. In tegenstelling tot standaardbedrukking zal uw logo tijdens het gebruik dezelfde vorm behouden.  

Wanneer de stcokinettes op rol worden geproduceerd, wordt uw logo continu bedrukt. Dit betekent dat wij de stof in de drukmachine plaatsen en beginnen met het drukken van uw logo. Voor deze manier van drukken is slechts één kleur beschikbaar. Standaard bedrukken wij per meter of per 50 cm. Greenflex biedt echter oplossingen op maat. Men kan dus op uw verzoek het gewenste formaat bedrukken.

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Bekijk hieronder de 5 stappen van succes.

Pre-cut pieces vs rolls

Pre-cut pieces

Rolls

5 steps to success

Identificeer de specificatie

  • Materials
  • Colors
  • Print location

Stuur ons je logo in PDF formaat.

Na ontvangst van de specificaties zal Greenflex het juiste ontwerp voor uw bedrijf vinden en u een voorstel doen. Optioneel kunnen wij u monsters sturen van bestaande bedrukte stockinettes.

In afwachting van uw goedkeuring van de offerte, kunnen wij u een digitale mock up sturen.

Tenslotte, na ontvangst van uw definitieve goedkeuring, zijn uw stockinettes klaar om in productie te gaan. Na 4-5 weken worden de stockinettes geleverd en zijn ze klaar voor gebruik.

Heeft uw product netten nodig?

Onze netten bieden meer!